Rita, Gede en Komang

Personeel
Er is dag en nacht personeel aanwezig in de villa. Onze huishoudsters Ria en Komang maken overdag onder andere de vertrekken schoon; was die u in de wasmand doet, zullen ze voor u wassen en strijken. Ria en Komang vinden het heerlijk om voor onze gasten te koken; van een uitgebreid ontbijt, lunch tot een diner voor 8 personen.

Gede

In onze villa ligt een menukaart, waaruit u kunt kiezen. U geeft aan wat u wilt eten,u doet in overleg met Ria en Komang de boodschappen en Ria of Komang maakt het voor u klaar. Het is geheel vrijblijvend, u kunt ook lekker gaan eten in Lovina of als u liever zelf kookt kan dit natuurlijk ook!

De villa is compleet ingericht. Bedlinnen en handdoeken zijn schoon bij uw aankomst en zullen regelmatig verschoond worden. Ria draagt er zorg voor dat het gehele huis er spik en span uitziet! De tuinman Gede onderhoudt de tropische tuin en het zwembad en ’s nachts houdt de nachtwaker een oogje in het zeil (17.00 tot 6.00).

 

Helpdesk
Anik is een medewerkster van de helpdesk. Zij zal u verwelkomen en eventuele vragen met u doornemen. Gedurende uw verblijf kunt u haar om advies vragen. Zij spreekt goed Engels en kan u assisteren bij het boeken van uitstapjes en activiteiten.

De Villa
In de villa treft u een informatiepakket aan. Hierin zitten belangrijke telefoon-nummers (o.a. van de helpdesk, dokter), kaarten van de omgeving, informatiebrochures over excursies en dergelijke. Evenals de menukaarten voor in de villa en een handig woordenboekje. De villa is voorzien van een kleine bibliotheek, keuze uit een twintigtal boeken, voor jong en oud, zowel Nederlandstalige als Engelstalige boeken. Een aantal populaire gezelschapspellen staan tot uw beschikking (Kolonisten van Catan, Scrabble, Stratego, dobbelstenen en kaarten). Tevens is de woonkamer voorzien van een televisie en geluidsapparatuur met een dvd/cd speler.

Internet
In de villa is wireless internet aanwezig. Tegen betaling kunt u gebruik maken van het internet mits u zelf een laptop voorzien van wireless internetkaart meeneemt. Via de helpdesk een voucher kopen. De kosten zijn als volgt (kan veranderen):

10 uur, 100,000 rupiah (geldig voor 1 week)
50 uur, 300,000 rupiah (geldig voor 2 weken)
100 uur, 500,000 rupiah (geldig voor 1 maand)
Ongelimiteerd, 800,000 rupiah (geldig voor 1 maand)

Onze chauffeur MadeVliegveld transport
Wij kunnen er voor zorgen dat u van het vliegveld wordt opgehaald indien u dit wenst. U komt aan op vliegveld Denpasar. De chauffeur zorgt er voor dat hij ruim op tijd in de aankomsthal van het vliegveld staat met een bordje met daarop uw naam. Hij brengt u in zijn busje naar Lovina, in het noorden van Bali. Deze rit duurt ongeveer 2.5 uur (afhankelijk van het verkeer). 

De prijs voor deze service is 500.000 rph. Deze prijs is gebaseerd op max. 5 personen. Voor 6-8 personen moet er twee busjes rijden en wordt het dus eens zo duur. U kunt zelf met de chauffeur afspreken wanneer u weer opgehaald wenst te worden voor uw terugrit naar het vliegveld.