Welkom

Huur Villa Bersama voor een droomvakantie op Bali

Villa Zwembad

Villa Bersama ligt bij Tangguwiasa in het noorden van Bali, 15 min. rijden van Lovina in de richting van Seririt. De villa bestaat uit een zeer ruime woonkamer met schuifdeuren openend naar het terras zodat het één geheel wordt. 4 ruime slaapkamers (resp 20, 2x 16 en 14,5 m2), 3 en-suite badkamers en een ruime open keuken van alle gemakken voorzien. Voor de plattegrond klik hier.

De villa heeft een originele bale benong! Een klein, helemaal open huisje, aan de rand van het strand, een heerlijk matras en vele kussens. Zalig om ’s avonds  weg te dromen of om bij zonsondergang je middagdutje te doen!

De villa wordt omgeven door een tropische tuin en beschikt over een prive zwembad. Je kijkt uit op de zee en stapt zo vanuit de tuin het strand op! Je kunt genieten van een prachtige zonsondergang en zwemmen en snorkelen in rustig water.

De villa is smaakvol ingericht en biedt plaats aan gezelschappen tot maximaal 8 personen. Het personeel van de villa staat u ten dienste om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Huur de villa nu voor een droom vakantie op Bali!

Villa Bale Benong